Τζίνα Αλιμόνου: Η σπάνια εμφάνιση on camera – «Μαγειρεύω στις 06:15 για να δώσω τα γεύματα των παιδιών»

Στο μεγάλο φινάλε της Εβδομάδας Μόδας βρέθηκε η Τζίνα Αλιμόνου το βράδυ της Τετάρτης 16/11 και συγκεκριμένα στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια.

Η ηθοποιός, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με τα τέσσερα παιδιά, στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω πάρα πολύ να γυρίσω και στην τηλεόραση και στο θέατρο και πραγματικά έχω τα έχω επιθυμήσει. Η καθημερινότητά μου με τα παιδιά είναι πολύ έντονη γιατί ασχολούμαι από πολύ νωρίς, από τις 6:15, με αυτά». 

Σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, η Τζίνα Αλιμόνου αποκάλυψε: «Έχω δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, όχι φέτος αλλά τις προηγούμενες χρονιές, αλλά γενικώς επειδή δεν το ψάχνω, ίσως να πιστεύουν ότι δεν είμαι πολύ διαθέσιμη, γεγονός που είναι και αλήθεια». 

«Μαγειρεύω, στις 06:15 γίνεται πανικός στην κουζίνα γιατί πρέπει να δώσω τα γεύματα στα παιδιά μου. Πρέπει να φύγουν οκτώ παρά, οπότε τα ετοιμάζω εκείνη την ώρα», κατέληξε η Τζίνα Αλιμόνου.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More