Τζίνα Αλιμόνου: Ο λόγος που δεν θα συμμετείχε ως κριτής σε ριάλιτι μόδας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Τζίνα Αλιμόνου την Τρίτη 21/11.

Η ηθοποιός, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα κακά πρότυπα των γυναικών μέσα από τα social media.

«Θεωρώ ότι με τα social media πρέπει να είναι όλοι πιο προσεκτικοί στην επιλογή που κάνουν και στο πρότυπο που ακολουθούν. Ξέρουμε ότι πολλά πρότυπα είναι πολύ επιφανειακά, πολύ πρόσκαιρα και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε πιο πολύ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν φίλτρα και όλα αυτά, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να μην βλέπουν την τελική εικόνα», είπε αρχικά η Τζίνα Αλιμόνου. 

Και συνέχισε: «Δεν βάζω φίλτρα στις αναρτήσεις μου, απλά προσέχω πάντα να έχω ένα καλό φως. Οι καταναλωτές πρέπει πάντα να γνωρίζουν κάποια πράγματα για το προϊόν που είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν».  

Σχετικά με το αν συμμετείχε ως κριτής σε κάποιο ριάλιτι μόδας, η Τζίνα Αλιμόνου ανέφερε: «Εγώ την μόδα την έχω κάπως αλλιώς στο μυαλό μου. Αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι ριάλιτι, βλέπω πολλές φορές τα κορίτσια να στενοχωριούνται και αυτό εμένα με στενοχωρεί. Θεωρώ τη μόδα μια μορφή τέχνης που αναβαθμίζει την ζωή μας και χαρίζει χαρά. Αν λοιπόν, αυτό άλλαζα λίγο και παρουσίαζαν διαφορετικά το κομμάτι της μόδας, μπορεί και να το έκανα».

Read More

And More