Τζο Κουτσοκώστα για Μπέττυ Μαγγίρα: «Δε θέλω να πω αν έχω παράπονο από εκείνη, υπάρχει τοξικότητα στην τηλεόραση»

Για την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε η Τζο Κουτσοκώστα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η Τζο Κουτσοκώστα ανέφερε πως δεν κατάφερε ποτέ να ενσωματωθεί στην ομάδα της εκπομπής κι αποκάλυψε πως υπήρχε άνθρωπος που ξεπέρασε κατά πολύ τα δικά της όρια.

«Δε μου αρέσει καθόλου αυτό που κράζουμε τους ανθρώπους και μετά τους πασπαλίζουμε με λίγη καλοσύνη. Μου φαίνεται κάπως ψεύτικο και δεν ταιριάζει με τον δικό μου αξιακό κώδικα. Υπήρχε μια ομαδικότητα κι ένα ωραίο κλίμα στην ομάδα, έβλεπα την ομάδα να πηγαίνει μπροστά, αλλά όταν πήγαινα σπίτι μου έβλεπα ότι δεν ήμουν εγώ αυτή. Το πάλεψα πάρα πολλούς μήνες, είδα ότι δε μπορώ να γίνω παραγωγική με κανέναν τρόπο και αποφάσισα να φύγω. Παραιτήθηκα αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. 

Υπήρξε άνθρωπος που όχι μόνο ξεπέρασε τα δικά μου όρια, τα τέντωσε, σπάσανε και είπα “γεια σας”. Δεν το έχω συζητήσει όμως, δεν έχω επικοινωνήσει αυτά που θέλω γιατί δε θεωρώ πως θα βρεθεί μια λύση ή μια άκρη. Αν ήταν να υπάρξει μια στήριξη, θα είχε υπάρξει» είπε αρχικά η Τζο Κουτσοκώστα.

«Όταν άκουσα πρώτη φορά ρεπορτάζ για αλλαγές στην εκπομπή, την επόμενη μέρα μπήκα στο meeting και ρώτησα. Μου είπαν ότι πρόκειται για fake news. Τρεις μέρες μετά άκουσα τη Μπέττυ σε δηλώσεις να λέει ότι θα γίνουν αλλαγές» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Τέλος, η Τζο Κουτσοκώστα ρωτήθηκε και για το αν έχει κάποιο παράπονο από την Μπέττυ Μαγγίρα λέγοντας, ωστόσο, ότι δε θα ήθελε να απαντήσει.

«Δε θα ήθελα να απαντήσω στο αν έχω κάποιο παράπονο από τη Μπέττυ Μαγγίρα. Υπάρχει πάρα πολύ τοξικότητα στην τηλεόραση. Μπορώ να πω ότι είναι 90% τοξικότητα και 10% κάτι άλλο» είπε.

Read More

And More