Τζο Μαριδάκη: Ξεκαθαρίζει για το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταρούλα Χρυσαειδή

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Τζο Μαριδάκη, το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε να λάβει μέρος για δεύτερη φορά, ενώ απάντησε και για το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει εδώ και λίγες ημέρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Τα περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν στο reality δεν τα δείχνουν. Με το μοντάζ κόβουν πολλά. Μέσα στο παιχνίδι δεν κινδυνεύεις από έλλειψη τροφής, αλλά από έλλειψη συναισθημάτων. Φέτος επέλεξε να ζήσω το παιχνίδι με τον δικό μου τρόπο, να το απολαύσω και να μην εμπλέκομαι στους καβγάδες. Φέτος μπήκα ξεκάθαρα για το οικονομικό κομμάτι», είπε αρχικά η Τζο Μαριδάκη. 

Και συνέχισε: «Ένιωθα ότι θα αποχωρήσω, αλλά ήμουν οκ γιατί δεν είχα τίποτα να χάσω. Καλύτερα που βγήκα από το παιχνίδι, θα συνεχίσω τις σπουδές μου και βλέπουμε».

 

Σχετικά με το φημολογούμενο ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Τζο Μαριδάκη αποκάλυψε: «Όχι δεν έχουν κάτι. Εγώ θα ήθελα να κερδίσει η Σταυρούλα, δεν είχα κάτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο απλά με πείραζε που ενώ δεν έφερνε νίκες και δεν ήταν καλός αγωνιστικά, δεν τον ψήφιζαν».  

Read More

And More