Τζώνη Καλημέρης: Κι επίσημα στο τιμόνι του Epsilontv!

Τζώνη Καλημέρης: Κι επίσημα στο τιμόνι του Epsilontv! | tlife.gr

Η αλήθεια είναι, πως οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τι πάει να πει «τηλεόραση» και την… τέχνη της τηλεόρασης γενικότερα, είναι λίγοι. Η΄μάλλον δεν είναι ακριβώς λίγοι, αλλά ελάχιστοι, παρά το γεγονός ότι έχει γεμίσει ο τόπος από… μεγαλο-στελέχη, τηλεοπτικούς γκουρού, ειδήμονες και παράγοντες.

Ο Τζώνη Καλημέρης ,λοιπόν, είναι αναμφισβήτητα ένα από εκείνα τα πρόσωπα που ξέρουν καλά, πολύ καλά τι πάει να πει τηλεόραση… Είναι ένα άνθρωπος που έχει διαγράψει μία πετυχημένη, τηλεοπτική πορεία, κρατώντας πάντα σε όλα τα κανάλια στα οποία βρέθηκε επιτελικές θέσεις.

Είναι ένας άνθρωπος – επίσης από τους λίγους, τους ελάχιστους -, που παρά το γεγονός ότι δεκαετίες ολόκληρες ασχολείται με το μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης, εκείνος έχει επιλέξει να κάνει αθόρυβα την δουλειά του, μιας και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά τα έργα και προτιμά να μιλά μέσω των έργων του.

Ο Τζώνη Καλημέρης ,λοιπόν, επιστρέφει δριμύτερος στο τηλεοπτικό προσκήνιο, αναλαμβάνοντας το τιμόνι του Epsilontv, το οποίο έχει γυρίσει σελίδα και ετοιμάζεται από Σεπτέμβρη να διαγράψει μία άκρως δυναμική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, κρατώντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«…Ο τηλεοπτικός σταθμός  Epsilon TV  καλωσορίζει τον κ .Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος από σήμερα, Δευτέρα 14 Μαΐου, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Έχοντας διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, ο κ. Τζώνη Καλημέρης, με την παρουσία του, θα συμβάλει καθοριστικά στην εκ βάθρων ανασυγκρότηση του τηλεοπτικού σταθμού, ώστε τους αμέσως προσεχείς μήνες να οδηγηθεί με επιτυχία στη νέα ιστορική του εποχή.

Το πολύπειρο στέλεχος της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, με αξιοσημείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εκφράζει την απόλυτη πεποίθηση πως σε στενή συνεργασία με την κορυφαία ομάδα που διαμορφώνεται σταδιακά στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά κυρίως με σκληρή δουλειά, θα επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι σε σύντομο χρονικό διάστημα…»

READ more