Τζώνη Θεοδωρίδης: “Η Κάτια Δανδουλάκη μου έμαθε πολλά πράγματα, ήταν πολύ τρυφερή μαζί μου”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τζώνη Θεοδωρίδης στην Ελένη Μουστάκη και το Happy Day.

 Ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, μίλησε για το σίριαλ που τον σημάδεψε, θυμήθηκε ιστορίες με τους συναδέλφους του, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στη μικρότερη κορούλα του που είναι μόλις δύο ετών.

Μετά από 25 χρόνια, έγινε ξανά μπαμπάς. Πώς νιώθει ο ίδιος; «Είναι μια καινούρια αρχή. Οι περισσότεροι θα έλεγαν: “Γιατί το έκανες;”. Είναι ευτυχία. Η μεγάλη μου κόρη είναι πολύ κοντά με τη μικρή. Έρχεται και τη βλέπει…» εξομολογήθηκε ο Τζώνη Θεοδωρίδης.

Για την Κάτια Δανδουλάκη που έπαιζαν μαζί στη Λάμψη, δήλωσε: «Είναι κάποιοι ηθοποιοί που σου δίνουν πράγματα. Η Κάτια Δανδουλάκη, δηλαδή, μου έδωσε πράγματα. Να μπορέσω να παίξω μαζί της, γιατί ήμασταν ζευγάρι τότε στη Λάμψη και τότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο για έναν πιτσιρικά όπως εγώ να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε αυτό. Ήταν πολύ τρυφερή, σου έλεγε πράγματα».

Ακόμα, διηγήθηκε ένα παρασκηνιακό γεγονός από τα χρόνια του θρυλικού σίριαλ, όταν φορούσε περούκα –ήταν η εποχή που είχε πάει φαντάρος- και έφυγε ένα σκηνικό, με αποτέλεσμα εκείνος να προσπαθεί να κρατήσει και την περούκα και το σκηνικό!

Δες το βίντεο:

Read More

And More