Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να αδυνατίσει και να φτάσει 59 κιλά

Είσαι πολύ σημαντική για μένα γνώρισα τον άντρα μου στην εκπομπή σου τον ενέκρινες, είπε στην Ελεονώρα Μελέτη η καλεσμένη της Τζωρτζέλα Κόσιαβα, στα “Μεσάνυχτα”. 

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε στην εκπομπή ότι έχασε τα κιλά της από το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε!

Είπαν πολλά για τα κιλά που έχασα. Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εγκολποματίδιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά η από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα.

Αυτό είναι το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Δεν ήθελα να με δει η κόρη μου στο νοσοκομείο και έκλαιγα κάθε βράδυ. Αυτό το παντρεύτηκα. Τη δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο το ξαναέπαθα και έχασα κι άλλα κιλά. Από 70 έγινα 59 κιλά. Μου έπεφταν τα μαλλιά. Μετά έπαθα ένα αυτοάνοσο. Πόναγα σε όλους του μύες.

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της που πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο. “Ήταν πολύ δύσκολο για μένα την ώρα που την αποχαιρετούσα στο νοσοκομείο”

Read More

And More