Τζώρτζια Κεφαλά: «Γράφτηκε ότι παίρνω ουσίες και έχω περίεργες σεξουαλικές επιλογές»

Η Τζώρτζια Κεφαλά φιλοξενήθηκε στο Mega Καλημέρα και μίλησε στη Νανά Παλαιτσάκη σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για την απώλεια που τη συγκλόνισε, τον «άγνωστο» πολιτικό γάμο που έκανε πριν από 27 χρόνια και τα αισχρά δημοσιεύματα του παρελθόντος.

Αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά δήλωσε: «Έχασα τον βαφτισιμιό μου σε ηλικία 21 ετών από πτώση που είχε στο σκι. Το τραυματικό γεγονός της «απώλειας» του βαφτισιμιού μου, που περίμενε να σωθεί επί 5 ώρες με οδήγησε να ασχοληθώ με την πολιτική».

Η Τζώρτζια Κεφαλά έχει κάνει πολιτικό γάμο που μετρά 27 χρόνια. «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε για τα χειρότερα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη. «Αυτό που συνηθιζόταν να γράφεται μέχρι τώρα είναι να έχει γραφτεί για εμένα ότι παίρνω ουσίες, το ότι είμαι πολύ περίεργη και ότι μπορεί να έχω περίεργες ερωτικές επιλογές. Δεν τους έδινα ποτέ και ιδιαίτερη προσοχή» σημείωσε η τραγουδίστρια των «Μπλε» και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δες όλη τη συνέντευξη στο Mega Καλημέρα:

Read More

And More