Τζώρτζης Ποφάντης: Το στέλεχος του ΑΝΤ1 ομολογεί. “Γυρίσαμε την πλάτη στο τηλεθεατή”!

Την καθιερωμένη, θερινή συνάντηση με τους ανθρώπους του Τύπου και γενικότερα των Media, είχαν σήμερα το πρωί οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ήταν αυτή την Τετάρτη στραμμένα ακριβώς εκεί…

Όλοι θέλαμε να δούμε πρώτον το τι έχουν οι Αντεννικοί να μας αποκαλύψουν για του χρόνου, αλλά και το τι έχουν να μας πουν και για την χρονιά που μόλις πέρασε…

Μία χρονιά που όμοιά της μάλλον δεν είχαν ξανά ζήσει οι Αντεννικοί… Μία χρονιά, η οποία ήταν μακράν η χειρότερη χρονιά του καναλιού του Αμαρουσίου, τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Το κανάλι έζησε τον απόλυτο πανολεθρίαμβο… Είδε όλους τους παρουσιαστές του και σχεδόν όλες του τις ζώνες να καταβαραθρώνονται στους πίνακες τηλεθέασης.

Σήμερα ,λοιπόν, ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, κοίταξε στα μάτια τους δημοσιογράφους και ομολόγησε πως φέτος έγιναν πολλά λάθη και πολλά πράγματα δεν κύλησαν όπως έπρεπε.

Δηλώσεις που αν μη τι άλλο χρειάζονται… θάρρος για να γίνουν επίσημα μπροστά στις κάμερες και στα μικρόφωνα, από ένα στέλεχος.

Μάλιστα, ο κ. Ποφάντης δεν δίστασε να προσθέσει μεταξύ άλλων και τα εξής:

“…Η αλήθεια είναι, πως οι τηλεθεατές γύρισαν αυτό το χειμώνα την πλάτη στον ΑΝΤ1 κι εμείς φυσικά με την σειρά μας, γυρίσαμε την πλάτη στους τηλεθεατές. Γι ΄αυτό και στόχος μας είναι, να φέρουμε και πάλι στο επίκεντρο τον τηλεθεατή. Να τον προσέξουμε, να του δώσουμε ακόμη και το λόγο…”

Κάπως έτσι, γεννήθηκε και η ιδέα της νέας, καθημερινής εκπομπής του ΑΝΤ1, “Κοινή Λογική”.

Πρόκειται για ένα καθημερινό, μισάωρο πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρωταγωνιστούν οι ίδιοι οι τηλεθεατές.

Ο κόσμος αναλαμβάνει δράση και σχολιάζει όπως εκείνος θέλει και πιστεύει την επικαιρότητα και ότι συμβαίνει γύρω του, χωρίς σενάριο.

Ήδη, οι Αντεννικοί έχουν καταλήξει σε 30 συνανθρώπους μας οι οποίοι προέρχονται απ ΄όλα τα κοινωνικά, τα επαγγελματικά, τα μορφωτικά και τα ηλικιακά στρώματα, που θα μας επισκέπτονται κάθε απόγευμα, για να μας πουν την δική τους εκδοχή πραγμάτων!

Read More

And More