Τζούλη Σούμα: «Με σόκαρε πάρα πολύ ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου, αδιανόητο να το πιστέψει κανείς»

Η Τζούλη Σούμα και ο Βαγγέλης Παπαδάκης βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» με αφορμή τη συμμετοχή τους στη σατιρική εκπομπή του Open, «Λάβα».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για την πορεία της στην υποκριτική αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, μέσα από τη συμμετοχή της στους «Δυο Ξένους» στο Mega.

«Μετά από 25 χρόνια, η σειρά έχει μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης. Δύο Ξένοι ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, ήταν περίπου τρία χρόνια που είχα τελειώσει τη σχολή», είπε αρχικά η Τζούλη Σούμα.

Η Τζούλη Σούμα παραδέχτηκε για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Με σόκαρε πάρα πολύ ο θάνατός του.  Ήταν αδιανόητο να το πιστέψει κανείς. Ο Νίκος ήταν ένας τζέντλεμαν, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι ήταν πρωταγωνιστής στο ΚΘΒΕ, στην Επίδαυρο. Έπαιζε πρώτους ρόλους με τεράστια επιτυχία στο θέατρο.  Ήταν ένας υπέροχος, συγκλονιστικός άνθρωπος και ηθοποιός φυσικά», είπε η Τζούλη Σούμα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open.

Read More

And More