Τζούλια Κόλλια: Τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για τον θηλασμό – «Έγινα έξαλλη»

Για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε από άλλες γυναίκες επειδή δεν κατάφερε να θηλάσει το παιδί της, μίλησε η Τζούλια Κόλλια στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Έλαβα ένα μήνυμα που έλεγε, “τι θα μας πεις εσύ για θηλασμό, όταν βλέπουμε μπιμπερό από την πρώτη στιγμή”. Έγινα έξαλλη. Πρώτα απ’ όλα να πούμε ότι, ακόμα και μια γυναίκα που δε θηλάζει από το στήθος της αλλά αντλεί γάλα, στο μπιμπερό θα το βάλει, πρέπει με κάποιο τρόπο να δώσει το γάλα στο μωρό» ανέφερε αρχικά η Τζούλια Κόλλια.

«Ήθελα πάρα πολύ να θηλάσω. Ήθελα να δώσω γάλα στο παιδί μου, εννοείται. Προσπάθησα 1,5 μήνα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Επειδή ο σύζυγός μου είναι πλαστικός χειρουργός, και την επέμβαση στο στήθος μου την έκανε ο ίδιος, δε θα μου έκανε κάτι το οποίο θα επιβάρυνε το παιδί μας, από τη στιγμή που θέλαμε να κάνουμε μαζί οικογένεια.

Η αυξητική στήθους δε συνδέεται με τον θηλασμό. Είχα γάλα, για άλλους λόγους δεν κατάφερα να θηλάσω… Με κάνουν έξω φρενών τέτοια σχόλια» κατέληξε το μοντέλο και επιχειρηματίας.

Read More

And More