Τζούλια Νόβα: Οι ανήθικες προτάσεις και η «παγωμένη» σχέση με τον πατέρα της και τον ετεροθαλή αδελφό της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε την Τρίτη 21/3 η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, για τον πατέρα της που δεν έχει καμία σχέση, για τον ρατσισμό που βίωσε από καθηγητές στο σχολείο, για τον Τροχό της Τύχης, το J2US αλλά και τις ανήθικες προτάσεις.

«Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 13 ετών. Μου έλειπε η μαμά μου που ήταν στην Ελλάδα και ήθελα να έρθω. Όταν ήρθα δεν ήξερα να λέω ούτε το καλημέρα, αλλά το ήθελα σαν τρελή. Τα πράγματα στην παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη, ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, έχω ακόμα ερωτηματικά από τον πατέρα μου. Δεν θέλω επαφές μαζί του», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Για την σχέση με τον πατέρα της και τον ετεροθαλή αδελφό της, η Τζούλια Νόβα εξήγησε: «Κάποια στιγμή μίλησα με τον αδερφό μου γιατί μάλλον είδε στο Instagram ότι γέννησα και με πήρε τηλέφωνο. Του έστειλα και φωτογραφίες, μιλήσαμε λίγο. Είμαστε αδέλφια από τον ίδιο πατέρα, τον έχω δει στην ζωή μου τρεις φορές. Μου έδωσε ευχές και από την πλευρά του μπαμπά μου αλλά μέχρι εκεί». 

Όσον αφορά τον ρατσισμό και το μπούλινγκ που έχει δεχτεί ανά καιρούς, η Τζούλια Νόβα εξομολογήθηκε: «Τον περισσότερο ρατσισμό τον έχω δεχτεί από καθηγητές. Ακόμα και στην ζωγραφική και στην γυμναστική δεχόμουν κριτικές και μου έβαζαν κακούς βαθμούς. Έχω δεχτεί μπούλινγκ και από συντρόφους».

«Δεν περίμενα ότι θα δεχτώ ανήθικες προτάσεις τόσο απροκάλυπτα. Μου έτυχε δύο φορές, Τον έναν τον έκανα μπλοκ και τον άλλο τον διαχειρίστηκα πιο χαλαρά, το έπαιξε χαζή και απλά δεν ξαναβρεθήκαμε», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.  

Κλείνοντας η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στον Τροχό της Τύχης, λέγοντας: «Όταν είπε ότι υπέφερα εννοούσα πως όταν είσαι όρθιος για 10 και 12 ώρες με τακούνια, δεν υποφέρεται. Αν κάποιος νομίζει ότι είναι οκ και το αντέχει, ας το κάνει, εγώ δεν το άντεχα».  

 

Read More

And More