Τζόυς Ευείδη: Αυτός είναι ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο βραχνή

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις απώλειες, την κατάθλιψη και τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών.

«Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατασταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα», ανέφερε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

«Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες, και σήριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια, λεγόταν «ποσό γλυκά με σκοτώνεις», ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο γρέζι της φωνής της και για το πρόβλημα που έχει με τις φωνητικές χορδές της.

«Καπνίζω, εξ’ ου και το γρέζι στη φωνή μου, άλλα αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, από το γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση», κατέληξε η Τζόυς Ευείδη.

Read More

And More