Τζόυς Ευείδη: Ο λόγος που δεν της αρέσουν οι ερωτικές σκηνές στις ταινίες – «Το σκέφτομαι με τρόμο και πανικό»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Τρίτης 23/4,

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά της χρόνια, την αντίδραση που είχε η μητέρα της όταν την ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός αλλά και την πεποίθησή της ότι είναι παλιά ψυχή. Ακόμα, αποκάλυψε τους λόγους που δεν της αρέσει να κάνει ερωτικές σκηνές.

«Μεγάλωσα καλά, αλλά καλά με μέτρο… Δεν πήρα το “μπράβο” ποτέ. Μου έχει λείψει. Αφού τώρα λέω μπράβο στα σκυλιά μου. Το ξέρω χρόνια ότι το έχω αυτό το θέμα… Ευτυχώς είχα τον μπαμπά μου, που ήταν φαν μου και κράταγε τα ίσα» ανέφερε αρχικά η Τζόυς Ευείδη για τα παιδικά της χρόνια.

«Κάποια περίοδο δούλευα σε μια πολυεθνική αλλά αποφάσισα να τα παρατήσω και να γίνω ηθοποιός. Ήμουν πολύ ανασφαλής. Την πρώτη φορά ξεκίνησα να πάω να δώσω εξετάσεις και έφυγα, δεν έδωσα. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην πολυεθνική, κάπου κράσαρα, κατάλαβα ότι δεν τραβάει η ζωή έτσι… πολύ αδιάφορα και βαρετά πράγματα… Όταν αποφάσισα να φύγω από εκεί, και το είπα στη μάνα μου, κόντεψε να πεθάνει» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Ακόμα, η Τζόυς Ευείδη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, αν είχε παιδί, δε θα ήθελε το παιδί αυτό να γίνει ηθοποιός.

«Αυτά για τα ταλέντα, τα ακούω βερεσέ. Είναι πολύ σχετικό αυτό. Το πώς πληρώνω λογαριασμούς τόσα χρόνια, από αυτή τη δουλειά, είναι όντως θαύμα. Είναι βρωμοδουλειά. Αν είχα παιδί, δε θα ήθελα να γίνει ηθοποιός. Είναι μια δουλειά πολύ βασανιστική. Αν τη θες βέβαια, και έχεις την πετριά, θα την κάνεις, ο κόσμος να χαλάσει. Δε θα την προτείνω όμως… Έχουν υπάρξει πολλές μαύρες περίοδοι της ζωής μου σε αυτή τη δουλειά… Όταν δούλευα σερβιτόρα είχα τα περισσότερα λεφτά από ποτέ…» είπε. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που δεν της αρέσει να γυρνάει ερωτικές σκηνές.

«Όλα είναι δύσκολα στα ερωτικά γυρίσματα, εγώ δεν τα θέλω καθόλου. Νομίζω πως ένας από τους λόγους που προτιμάω την κωμωδία είναι και αυτός. Το γλωσσόφιλο ενίοτε είναι κανονικό. Μερικά πράγματα δεν κλέβονται. Ψύχρα δεν υπάρχει γιατί αναγκαστικά πρέπει να αισθάνεσαι κάπως οικεία με τον άνθρωπο που θα κάνεις ερωτική σκηνή. Το σκέφτομαι με τρόμο και πανικό όταν έχω να κάνω ερωτική σκηνή. Πανικό! Και στο “Οξυγόνο” Παναγία μου, να μην τα θυμάμαι καλύτερα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να κάνει ύπνωση για να δει τι ήταν στις προηγούμενες ζωές της, καθώς νιώθει ότι είναι παλιά ψυχή σε αυτόν τον κόσμο.

«Νομίζω ότι είμαι παλιά ψυχή. Αυτό το πιστεύω είναι γιατί από πολύ μικρή είμαι σαν γριά. Έβλεπα τον εαυτό μου πολύ μεγαλύτερο απ΄ όσο είναι… Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω βρεθεί κάπου και νόμιζα ότι το είχα ξαναζήσει όλο αυτό… Στη προηγούμενη ζωή πρέπει να είχα πολύ αμαρτωλό παρελθόν γιατί τα έχω πληρώσει όλα με αίμα».

Read More

And More