Βαγγέλης Κακουριώτης: Απαντά πρώτη φορά για την παρενόχληση πάνω στη σκηνή – «Η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη για το περιστατικό με τη θαυμάστρια η οποία ανέβηκε στη σκηνή νυχτερινού κέντρο παρενοχλώντας τον τραγουδιστή, προσπαθώντας να τον φιλήσει στο στόμα.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο ίδιος βρήκε μεγάλη υποστήριξη στα social media, περιγράφοντας όσα συνέβησαν πάνω στη σκηνή.

«O κόσμος διασκέδαζε και προτεραιότητα μου ήταν να κρατήσω σε ένα σωστό πλαίσιο το επίπεδο διασκέδασης και να μην δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό που συνέβαινε. Εκτίμησα όλους τους παράγοντες. Η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και προσπάθησα να το χειριστώ με τον πιο ανώδυνο τρόπο πράγμα που πιστεύω ότι κατάφερα.

Δεν συνηθίζω να καταδικάζω τους ανθρώπους εύκολα εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, άτυχη στιγμή τους, όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει αλκοόλ η λογική του περιορίζεται και το ένστικτο του υπερτερεί. Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά. Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει και βέβαια ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους παράγοντες που μεσολαβούν δεν παύει να είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο.», ανέφερε ο Βαγγέλης Κακουριώτης. 

«Ωστόσο, η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην On Time.

Δες επίσης: Βαγγέλης Κακουριώτης: «Δεν θυμάμαι τίποτα» ισχυρίζεται η κοπέλα που τον παρενόχλησε πάνω στη σκηνή

 

Read More

And More