Βαγγέλης Περρής: «Είχα ψυχρανθεί με τον Θέμο Αναστασιάδη για την Τζένη Μπαλατσινού»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Θανάση Πάτρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν που κλείνει, την καινούρια που έρχεται από τον Σεπτέμβριο αλλά και τον λόγο που δε θα είναι στον ANT1.

«Αν σου απαντήσω για την Μαλέσκου, θα πει ο Τσουρός “δεν έχει άλλο θέμα;’”. Δεν ξέρω αν είναι καλή κίνηση η επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου, θα έχει τη χαρά της υποδοχής που έχουν ζήσει κι άλλοι, άλλα θέλει και στήριξη».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην εκπομπή στο «Πρωινό» του ANT1 και στην σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

«Έχω κάνει τα πάντα, στήνω αυτί για να δω τι θα κάνουν Λιάγκας και Σκορδά, αλλά το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό. Δε θα επέλεγα ούτε τον Λιάγκα ούτε την Σκορδά, όχι ότι έχω πρόβλημα, διαμορφώνεται ένα πράγμα που δε συμμετέχω στη διαμόρφωσή του».

Σχετικά με τις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές που έχουμε δει φέτος στην τηλεόραση ο Βαγέλλης Περρής σχολίασε: «Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, δε βάζει την εκπομπή στην υπηρεσία της. Ο Μαραβέγιας θα έπρεπε να κάνει άλλη εκπομπή, ήταν αμήχανη, δεν βγήκε, ήθελαν να κάνουν κάτι άλλα, δεν το είχαν αποφασίσει».

Ποια είναι η παρουσιάστρια για την οποία ο Βαγγέλης Περρής είχε «ψυχρανθεί» με τον Θέμο Αναστασιάδη;

«Η παρουσιάστρια για την οποία είχα “ψυχρανθεί” με τον Θέμο ήταν η Τζένη Μπαλατσινού. Τελικά ήρθε. Υπάρχουν πολλά που νιώθω ότι δεν πρόλαβα να πω στον Θέμο. Η Νικολέτα Ράλλη αρνήθηκε να είναι μαζί στην εκπομπή με τον Θέμο. Υπήρξε μία συνεργασία, με μία, που ήταν επίδειξη αγένειας προς όλους. Αυτή η κυρία προσπάθησε να κάνει καριέρα στο Instagram».

 

Read More

And More