Βαγγέλης Περρής για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τα μυαλά του έχουν πάρει αέρα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη»

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Θανάση Πασσά και σχολίασε την τηλεοπτική πορεία των παρουσιαστών τη φετινή σεζόν, η οποία φτάνει στο τέλος της.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας λείπει, εμείς δεν του λείπουμε. Αυτό έχω να το νιώσω από 14 χρονών, που είχα ερωτευτεί. Μια συμμαθήτριά μου έφυγε γιατί πήρε μετάθεση ο πατέρας της και γύρισε και δεν θυμόταν το όνομά μου. Ο Ουγγαρέζος είναι η συμμαθήτριά μου.

Είμαι σίγουρος ότι ήδη δεν μου μιλά, έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη νιώθει ότι πλέον είναι κλασικός παρουσιαστής. Αυτόν τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο» σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

 

Στο τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε και στις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να τραβούν του χρόνου ξεχωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους: «Νομίζω ότι αυτό αφορά σε εκείνους και στο κανάλι, το κανάλι θα κάνει την επιλογή, και φαντάζομαι ότι θα μετρήσει η απόδοση στα νούμερα της εκπομπής φέτος . Δεν ξέρω αν είναι στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω στην πρωινή ζώνη. Σε περίπτωση που χώριζαν τηλεοπτικά Γιώργος και Φαίη δε θα επέλεγα κανέναν, παρόλο που έχω πολύ καλή σχέση και με τους δύο».

Read More

And More