Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ήθελε να μιλήσει για Μπάρκα – Τσαγκρίδη και μετά μίλησε γι’ αυτό»

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή τη βράβευσή του από τον Δήμο Σύρου, το βράδυ της Πέμπτης 5 Απριλίου. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα.  

«Το πρώτο που με ξένισε είναι ότι η ίδια από σεβασμό στον εαυτό της και στους τηλεθεατές δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα του δεσμού μίας άλλης παρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφό της… και μετά μίλησε γι’ αυτό. Το βρήκα ελαφρώς οξύμωρο αλλά έχω συνηθίσει από αυτά», σχολιάζει ο Βαγγέλης Περρής.

«Επίσης, υπάρχει ένα θέμα εύκολων χαρακτηρισμών που όλοι θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας. Είναι εύκολο να λες ότι κάποιος δημιουργεί καταστάσεις, οι οποίες είναι ανήθικες», συμπληρώνει στο σχόλιό του ο παρουσιαστής.

Για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Λυπήθηκα πάρα πολύ, γιατί κυκλοφορούσαν φήμες που δεν ήθελα να δώσω βάση. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ προκειμένου να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και όταν μία εκπομπή βγαίνει απρόσμενα από το πρόγραμμα ενός σταθμού, αυτό μεταφέρει το βάρος των υπευθύνων στις πλάτες αυτών που δεν έχουν φταίξει».

«Όταν μία εκπομπή δεν πάει καλά, υπάρχουν ευθύνες που διαχέονται. Το ότι η Ελεονώρα δεν δέχθηκε να μειώσει κι άλλο τη διάρκεια της εκπομπής της είναι θέμα αξιοπρέπειας, καλά έκαναν και ακολούθησαν τη στάση τους», είπε στη συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day. 

Read More

And More