Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε τόσο βγαίνει κι έχει ένα παράπονο από κάποιον που δεν την αφήνει να κοιμηθεί»

Τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαϊου σχολίασαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή να τοποθετούνται on air.

Αρχικά ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Το ξέρετε το ανέκδοτο με αυτόν που οδηγούσε στην αττική οδό ανάποδα και έλεγε ότι όλοι πάνε ανάποδα; Η Κατερίνα Καινούργιου και θα το πω όσο πιο γλυκά μπορώ, κάθε τόσο βγαίνει και έχει ένα παράπονο από κάποιον άνθρωπο που δεν την αφήνει να κοιμηθεί ή της δημιουργεί προβλήματα. Μήπως θα πρέπει να καταλάβει ότι εκείνη έχει μπει ανάποδα στην Αττική οδό;».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Διαφωνώ σε ό,τι αφορά τον Μικρούτσικο. Δίνει μία απάντηση για πρώτη φορά, ότι δεν ταίριαζε στην εκπομπή ο κος Μικρούτσικος επειδή δημιουργούσε κόντρες και οι τηλεθεατές δεν θέλουν να τα βλέπουν. Η Κατερίνα πήρε θέση. Η Καινούργιου είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής, σε εκείνη επενδύει το κανάλι, δεν επενδύει στον Μικρούτσικο».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164