Βαγγέλης Περρής: Η επικοινωνία με την Άννα Μαρία Βέλλη – «Αυτό που την ενδιέφερε είναι πώς είμαι εγώ κι αν στριμώχνομαι»

Για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες, 7/3 με την Άννα Μαρία Βέλλη, κλήθηκε να απαντήσει ο Βαγγέλης Περρής, μετά τα όσα έχουν ειπωθεί για το θέμα της κακοποίησής της.

Ο Βαγγέλης Περρής υποστήριξε στο Πρωινό ότι για το μόνο που ενδιαφέρθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν για να δει πώς είναι ο ίδιος και αν «στριμώχνεται στην εκπομπή.

«Ξέρω την Άννα Μαρία από μαθήτρια στη σχολή για να γίνει ηθοποιός. Την είχα εκτιμήσει με την πρώτη και της είχα πει ότι γράφει και είναι ωραία, ότι μου άρεσε ο τύπος σου και το απέδειξε στην συναναστροφή που είχαμε» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε: «Αυτά που βλέπουμε στη φωτογραφία τα έχουμε δει, δεν είναι εφέ. Έχουν συμβεί, είναι ένα κορίτσι που έψαχνε τον τρόπο, όχι να καταγγείλει αλλά να βρει ένα απάγκιο και νομίζω το κατάφερε. Από αυτά που μπορώ να πω, από την επικοινωνία που είχαμε χθες, είναι ότι αυτό που νοιάστηκε είναι πώς είμαι εγώ. Αυτό που την ενδιέφερε είναι πώς είμαι εγώ κι αν στριμώχνομαι. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος η Άννα Μαρία».

«Εγώ δεν μιλάω για τον κ. Μακρή, μιλάω για τον εαυτό μου. Αν κάποιος μου έλεγε ότι είμαι υπεύθυνος για μία πράξη/σχέση που εξαιτίας της δημιουργείται στη δουλειά ή στην οικογένειά μου, θα ζητούσα την προστασία της δικαιοσύνης» κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής.

Read More

And More