Βαγγέλης Περρής: Μας συστήνει για πρώτη φορά την κόρη του Κρίστυ – “Ποτέ δεν ήθελα να είμαι φίλος με τα παιδιά μου”

O Βαγγέλης Περρής μας σύστησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, την κόρη του, Κρίστυ Περρή, στο Τhe 2night Show. Ο γνωστός δημοσιογράφος, και περήφανος πατέρας, μιλά με τρυφερά λόγια για τη μονάκριβη κόρη του και την οικογένειά του, που έχει επιλέξει να αφήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Κρίστυ, από την πλευρά της, εξηγεί πως ο μπαμπάς της στο σπίτι και ο μπαμπάς της στην κάμερα είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι. Μιλάει για το επιτυχημένο site ποικίλης ύλης που δημιούργησε και μοιράζεται τα επαγγελματικά της σχέδια με τον Γρηγόρη. Πατέρας και κόρη μιλούν για την υπέροχη σχέση τους και μοιράζονται απολαυστικές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

“Ο πατέρας μου είναι πάντα σε επαφή με την παιδική του πλευρά” είπε η Κρίστυ η οποία έχει σπουδάσει κινηματογράφο και είναι σεναριογράφος. “Η γενιά σας μας άφησε ένα μεγάλο βάρος σε σχέση με την κλιματολογική αλλαγή και την οικονομική κρίση”

“Εγώ με τα παιδιά μου, δεν ήθελα ποτέ είμαι φίλος. Ήθελα να είμαι γονιός. Είμαι έτοιμος για όλα αλλά με νοιάζει να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μου”, είπε ο Βαγγέλης Περρής για τη σχέση με τα παιδιά του ενώ μίλησε και για την λατρεία του για την ζωγραφική! “Δημιούργησα 15 έργα ζωγραφικής μέσα σε δυο μήνες στην πρώτη καραντίνα. Είμαι πολύ χαρούμενος”. 

Read More

And More