Βαγγέλης Περρής: Πήρε τ΄όπλο του και… εκτελεί τον ΣΚΑΙ!

Ο Βαγγέλης πήρε τ΄ όπλο του! Ο Βαγγέλης Περρής είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του. Έτσι, σήμερα που φιλοξενήθηκε “Στη φωλιά των Κου-Κου”, εννοείται πως “εκτέλεσε στα τρία μέτρα” την διοίκηση του ΣΚΑΙ, μετά το αιφνιδιαστικό κόψιμο του “Ροντέο”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τα είπε έξω από τα δόντια, φέρνοντας προ των ευθυνών τους τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου.

“…Η φετινή χρονιά ήταν πολύ περίεργη και δύσκολη για όλους μας. Έγιναν απίστευτα πράγματα. Μεταφέραμε τα δεντράκια μας στον ώμο τα Χριστούγεννα, αφού είχαμε πάει μαζί με τη γυναίκα μου να ψωνίσουμε, τα τοποθετούσαμε, τα καθαρίζαμε για να μη μείνει τίποτα κάτω για την επόμενη εκπομπή. Ξαφνικά έβλεπες μια κυρία με κοιλιά να κρατάει ένα δεντράκι, μια άλλη να βαστάει ένα άλλο δεντράκι κι αυτό το κάναμε κάθε μέρα προκειμένου να στολίσουμε”, δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής, μιλώντας για όλα τα παρατράγουδα που έγιναν στην συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και συνέχισε:

“…Εμένα αυτό που μου λείπει είναι το βασικό. Είναι ένα “ευχαριστούμε πάρα πολύ, γίνονται αυτά, γεια σας, θα τα ξαναπούμε”. Ενημερώθηκα από κάποιον άνθρωπο, ο οποίος ασχολείται με τις παραγωγές. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ με τον νέο διευθυντή, το πρώτο που έκανε ως πράξη ήταν να πει ότι δε συνεχίζεται αυτή η εκπομπή, αλλά όχι σε μας. Κανείς δεν μίλησε σε μας. Στην Αθηναΐδα δεν ευχήθηκε κανένας για το παιδάκι…”

Όσο δε για το ποια ήταν η ατάκα, κανονικό φαρμάκι για τον ΣΚΑΙ; “…Είναι δικαίωμα του καναλιού αν θα συνεχίσει με αυτή τη λογική. Αν θέλει να κάνει τουρκοtrash… Μπορεί όμως να βρει έναν πιο κομψό τρόπο”!

Read More

And More