Βαγγέλης Περρής: “Σαν Ευρωβουλευτής περιμένω o Γεωργούλης να ανοίξει άλλο πόλεμο και όχι με τα Πρωινάδικα” (video)

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στα σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε υποστηρίζοντας μάλιστα πως έκαναν μοντάζ σα λόγια  του. Παράλληλα, δήλωσε πως πέρσι που βρισκόταν στο YFSF τον εκθείαζαν, ενώ φέτος που είναι σε άλλο κανάλι, προσπαθούν να του ρίξουν λάσπη.

Λίγα λεπτά μετά ο Βαγγέλης Περρής μέσα από το Πρωινό, πήρε το λόγο και απάντησε στον Αλέξη Γεωργούλη προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.

“Ο κύριος Γεωργούλης αναφέρθηκε πριν από λίγο σε εμένα και θέλω να πω ότι επειδή συναισθάνομαι τη θέση του, την κατάστασή του. τη μάνα του, την οικογένειά του, τους ψηφοφόρους του δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον κύριο Γεωργούλη. Ότι ήταν να ειπωθεί έχει ειπωθεί. Ότι ήταν να γραφτεί έχει γραφτεί και απλώς θέλω να του υπενθυμίσω ότι έχει εκλεγεί Ευρωβουλευτής και σαν Ευρωβουλευτής περιμένω να αρχίσει άλλο πόλεμο και όχι με τα πρωινάδικα. Αυτό σαν ευχή και αν δε το κάνει ο ίδιος τουλάχιστον να υπάρχει κάποιος να του υπενθυμίσει το λόγο που παίρνει τα 25000” είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Read More

And More