Βαγγέλης Περρής σε Γρηγόρη Πετράκο: «Δεν είναι σοβαρό να απαντάει σε μία εκπομπή για ένα σχόλιο»

Μετά τα σχόλια για την επιστροφή του Γρηγόρη Πετράκου σε κλειστό νυχτερινό μαγαζί, ο μουσικός εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση όπου απάντησε στο Πρωινό.

Το πρωί της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου, η επιστολή διαβάστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, με τον Βαγγέλη Περρή να τοποθετείται ξανά επί του θέματος.

«Δεν μου φαίνεται καθόλου σοβαρό ένα κόμμα μέσω του εκπροσώπου του να βγαίνει και να κάνει μια απάντηση τόσο μεγάλη κιόλας, ευτυχώς σε καλύτερα ελληνικά από ό,τι συνήθως και να απαντάει για ένα σχόλιο το οποίο ακούστηκε σε μία εκπομπή. Δεν είναι σοβαρό. Νομίζω ότι παγκοσμίως δεν θα έχει υπάρξει…» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ εγώ τώρα να καθίσω και να μιλήσω ως εκπρόσωπος του ιατρικού κλάδου, του παραϊατρικού… είναι αστείο. Αυτό που ειπώθηκε από όλους είναι η απλή λογική. Η απλή λογική η οποία λείπει και από το κείμενο. Ο άνθρωπος αυτός έλεγε ότι δεν θα πρέπει να τραγουδάμε κάτω από τις οποιασδήποτε συνθήκες…».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ο Γρηγόρης Πετράκος θα βρίσκεται στο πλατό του Πρωινού την επόμενη εβδομάδα, κάτι που η Φαίη Σκορδά έμαθε στον αέρα και εκνευρίστηκε. (Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα)

Read More

And More