Βαλεντίνο: «Δεν έχω επικοινωνία ούτε με τη Ρούλα Κορομηλά, ούτε με την Ελένη Μενεγάκη, δεν ενοχλώ»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στην δημοσιογράφο, … παραχώρησε ο Βαλεντίνο.

Ο επιτυχημένος DJ, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Σάσα Μπάστα.

«Δούλευα κάθε βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, κοιμόμουνα 55 λεπτά και πήγαινα στην εκπομπή με τη Ρούλα Κορομηλά. Η καρδούλα μου ξέρει τι έχω τραβήξει. Δέκα παρά πέντε είχα κλειστή μάτια και δέκα και πέντε έπρεπε να είμαι ξύπνιος και χαρούμενος», είπε αρχικά ο Βαλεντίνο. 

Αναφερόμενος στην συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη, ρωτήθηκε πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα. «Επειδή ξέρω πώς είναι η ζωή τους, όπως και η δική μου που είναι πάντα στο τρέξιμο, δεν ενοχλώ, αλλά ποτέ δεν ξεχνώ και πάντα αγαπώ», εξήγησε ο Βαλεντίνο. 

Κλείνοντας, ο Βαλεντίνο απάντησε και για την σχέση του με την Σάσα Μπάστα, λέγοντας: «Η δουλειά μου αφορά τον κόσμο, όχι τα προσωπικά μου και το αν έχω σύντροφο. Δεν μετάνιωσα για την έκθεση που πήρε η ζωή μου τότε, ήταν μια πάρα πολύ ωραία σχέση, περάσαμε τέλεια. Δεν έχουμε επικοινωνία σήμερα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, το θέμα είναι να μην υπάρχει μια κακή γεύση».

Read More

And More