Βαλέρια Κουρούπη: «Ένα κίνητρο στο διαζύγιό μου ήταν το να μάθει το παιδί μου ότι δεν καθηλωνόμαστε κάπου»

Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας» με αφορμή το θέμα τις εκπομπής για τις αλλαγές στη ζωή του ανθρώπου και τις επιρροές στην ψυχολογία.

Μιλώντας για τις δικές της προσωπικές αλλαγές, η Βαλέρια Κουρούπη  αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να μάθει στο παιδί της να είναι από νωρίς να είναι ανεξάρτητο.

«Παρακαλάω το παιδί μου από την Α Γυμνασίου να πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό. Ένα κίνητρο στο διαζύγιό μου ήταν το να μάθει το παιδί μου ότι δεν καθηλωνόμαστε κάπου που δεν είμαστε ευχαριστημένοι», ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.

Και αποκάλυψε για τον χωρισμό από τον σύζυγό της: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει στην ζωή μου, πέρα από το ότι γέννησα και νομίζω ότι είναι μεγάλη αλλαγή κι ας φαίνεται φυσικό, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου. Είχα κι εγώ τα διλήμματά μου και τα κολλήματά μου. Η φυσική μου παρόρμηση ήταν αυτή, αλλά έλεγα θα βγει στο τέλος ή θα βαρώ το κεφάλι μου στον τοίχο και θα πω ότι δεν το εκτίμησα σωστά;» ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.

 

«Βέβαια υπάρχει και μια άλλη λογική που έχω και λέει ότι υπάρχει λάθος και στην μη δράση, όχι μόνο στην δράση» κατέληξε η Βαλέρια Κουρούπη.

Read More

And More