Βαλέρια Κουρούπη: Η απίστευτη ατάκα που της είπαν πριν ξεκινήσει το «Εκείνες κι εγώ»

Στο στούντιο της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20/1, η Βαλέρια Κουρούπη η οποία μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για τον χαρακτήρα της αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν πάντα τόσο δυναμική.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ως έφηβη ήταν αρκετά δειλή. Ωστόσο, εκείνο που την έκανε να γίνει πιο δυναμική ήταν η σειρά “Εκείνες κι εγώ”, όπου χρειάστηκε να υποδυθεί μια πολύ δυναμική κοπέλα. Μάλιστα, η Βαλέρια Κουρούπη είπε πως όταν την είδαν από την παραγωγή είπαν στον Γιάννη Μπέζο ότι θα τους κρεμάσουν κουδούνια αν βάλουν μια τέτοια κοπέλα να παίξει.

«Ενώ σαν παιδάκι ήμουν δυναμικό, στην εφηβεία πέρασα μια κατρακύλα. Όταν πήγα στη δραματική σχολή, ήμουν δειλό παιδί, πολύ ντροπαλό, πολύ μαζεμένο. Ένας λόγος που πήρα την απόφαση να κάνω θέατρο ήταν για να σπάσω αυτή τη φόρμα της καλής μαθήτριας, του καλού παιδιού, ζορίστηκα και λίγο αλλά μετά βρήκα αυτή το παλιό παιδικό μου εαυτό.

Σαν κάτι να με μάγκωσε πολύ. Δεν έχω βρει ακόμα τι ήταν αυτό. Με βοήθησε πολύ η σειρά, “Εκείνες κι εγώ” που έκανα αυτό το τσαμπούκι κορίτσι. Οι ηθοποιοί πάντα αντλούμε από αυτό που έχουμε και ανακάλεσα κάποια πράγματα δικά μου. Όταν με πήγε ο Μπέζος εκεί να με δείξει και να πει ότι θα κάνω αυτόν τον ρόλο, με κράξανε. “Το κοριτσάκι δε μπορεί Γιάννη μου, θα μας κρεμάσουν κουδούνια¨ του είπαν μπροστά μου. Ήμουν ένα κοριτσάκι που έτρεμα και λένε “αυτό το κοριτσάκι θα κάνει τη Λίλη, θα μας κρεμάσουν κουδούνια” και τους λέω ο Μπέζος “μια χαρά θα τα καταφέρει”.

Αναγκάστηκα να φέρω έναν κόσμο για να βρω αυτό το κορίτσι το τσαμπουκαλεμένο. Κι αυτό ήταν μια αφορμή για να βρω έναν εαυτό πιο δυναμικό και πια νομίζω το έχω παρακάνει» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Read More

And More