Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Ένιωσα άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή για το The Voice»

Καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 26/10 η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μεταξύ άλλων, μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε, το The Voice, ενώ αναφέρθηκε και στην ενόχλησή της για τα όσα ειπώθηκαν για την ικανότητά της στην παρουσίαση. 

«Είχα κάνει συζητήσεις και νομίζω πήγαν καλά. Στις συνεργασίες πάντα μπορεί για κάποιους λόγους να μην τα βρεις, να μην προχωρήσουν, αλλά ισχύει ότι είχα κάνει συζητήσεις για διάφορα πρότζεκτ που δεν έγιναν, αλλά δεν πειράζει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. 

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στο The Voice, αλλά και τις φήμες που θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αναλαμβάνει τη θέση της, η Βάλια Χατζηθεοδώρου δήλωσε: «Από την πλευρά μου δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος και από τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, θεωρώ ότι όλα έχουν πάει πάρα πολύ καλά». 

«Νιώθω ότι δεν είμαι η αρμόδια για να πω εγώ αν θα είμαι ή όχι στο The Voice. Τιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους για τους οποίους έχω δουλέψει είτε δουλεύω είτε έχω δουλέψει στο παρελθόν. Μου έγινε μια ανάθεση ενός ρόλου, τα πήγα πολύ καλά, έγινε τελευταία στιγμή, δεν το είχα ξανακάνει και για εμένα ήταν μια νέα συνθήκη», συμπλήρωσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Και κατέληξε τονίζοντας: «Εμένα δεν με ενοχλεί να ακούγεται ότι θα το κάνει κάποιος άλλος γιατί εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει κάτι με την παραγωγή. Δεν μας ανήκει καμία θέση, αλλά εχθές ένιωσα λίγο άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή και άλλα τέτοια. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ παλιά, δεν πας να δείξεις έναν άνθρωπο με το χέρι για τη δουλειά του, μπορείς να πεις αν σου αρέσει ή αν δεν σου αρέσει, δεν είναι ανάγκη να μπει και το προσβλητικό σχόλιο». 

Read More

And More