Βάνα Μπάρμπα: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της – «Δε μπορούσα ούτε να περπατήσω»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα Μπάρπα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τη μητρότητα.

«Ο λόγος που τα τελευταία χρόνια απέχω από την τηλεόραση είναι επειδή θέλω να βρω τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι μέσα από την ησυχία και την αποχή μπορεί να βρεις τον εαυτό σου καλύτερα. Έχω ανάγκη να απέχω για να μπορέσω να συγκροτηθώ, να με πάρω από το χέρι και να πάμε παρακάτω», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, για να μας δοκιμάσει, μέσα από τον πόσο πιστεύω ότι ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Ήμουν τρομερά ματαιόδοξη, τρομερά εγωίστρια, νοιαζόμουν μόνο για την πάρτη μου». 

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε: «Το πρόβλημα υγείας το αντιλήφθηκα μέσα από την κόπωσή μου, δεν ήθελα να δουλεύω, δεν είχα ενέργεια. Η σκηνή χρειάζεται ενέργεια. Νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια, δε μπορούσα ούτε να περπατήσω. Άρχισα να μην έχω καθόλου δύναμη. Καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα θέμα, το πολεμήσαμε, πάμε πολύ καλύτερα και είμαι έτοιμη να κάνω καινούργιο κύκλο». 

Κλείνοντας η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την μητρότητα, τονίζοντας πως αυτό ήταν που την έκανε να καταλάβει τι σημαίνει αγάπη. «Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς. Θα μπορούσα να γυρίσω πίσω σε μία από τις σχέσεις, που με ‘’χάραξε’’», συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρπα.

Read More

And More