Βάνα Μπάρμπα στον Θέμη Γεωργαντά: «Έφευγε ο ένας πίσω από τον άλλον, ο πόνος ήταν ασήκωτος»

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά στο Open. Το After Dark επέστρεψε και η γνωστή ηθοποιός πέρασε σε εξομολογήσεις για τις απώλειες που την τσάκισαν, αλλά και τις αλλαγές στην καθημερινότητά της.

«Τους ανθρώπους που αγάπησα και λάτρεψα δεν τους έχω δίπλα μου πια. Αυτό σε κάνει να λες, τώρα τι γίνεται; Έρχεται ο πόνος μόνος του και σου αλλάζει τα πάντα. Αυτό που κατάλαβα απ΄όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση, είναι ότι ο πόνος είναι ένα κομμάτι το οποίο αξίζει να είναι στη ζωή μας γιατί μας κάνει καλύτερους», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Οι απώλειες και η θλίψη: «Είχα πένθος γιατί έχασα την αδερφή μου, το πιο σημαντικό, δεν ήξερα ότι η αδερφή μου θα με άφηνε έτσι από καρκίνο, όπως φεύγουν άνθρωποι από καρκίνο και από χιλιάδες άλλες οικογένειες. Ο πόνος ήταν ασήκωτος, θέλει χρόνο. Μετράς πλέον τους ανθρώπους που φεύγουν πλέον ο ένας πίσω από τον άλλον. Έχασα φιλίες, έχασα τη Ζωή Λάσκαρη, έχασα τον νονό της κόρης μου. Έφευγε ο ένας πίσω από τον άλλον», είπε συγκινημένη.

Και κατέληξε: «Ξαφνικά έχω ένα σπίτι το οποίο είναι γεμάτο φωτογραφίες και ενώ αγάπησα και με αγαπήσανε… Πού είναι όλοι αυτοί; Δεν μπορούσα να κάνω βήμα στη δουλειά, πώς να προχωρήσω και τι να κάνω; Θέλει χρόνο», είπε η Βάνα Μπάρπα καλεσμένη στο After Dark.

Read More

And More