Βάνα Μπάρμπα: Το “Καλύτερα δε γίνεται” κατακεραύνωσε την ηθοποιό για την στήριξή της στον Πέτρο Φιλιππίδη – “Νιώθω ντροπή”

Τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στον Αντώνη Σρόιτερ και την σαφή στήριξή της στον Πέτρο Φιλιππίδη, σχολίασαν στο “Καλύτερα δε γίνεται” και σύσσωμο το πάνελ της εκπομπής, ο καθένας με τα επιχειρήματά του κατακεραύνωσε την στάση που κράτησε η Βάνα Μπάρμπα… (Διάβασε όσα είπε εδώ)

“Είναι από αυτές τις στιγμές που ως ομάδα νιώθουμε μια μεγάλη αμηχανία” είπε η Ναταλία Γερμανού. Ο Αντώνης Σρότερ το χειρίστηκε σωστά” συμπλήρωσε. 

“Δεν συμφωνεί κανείς μας με τη Βάνα Μπάρμπα. Δε συμφωνούμε αλλά είναι περιττό να την εκθέσουμε γιατί το κάνει τέλεια μόνη της” είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. “Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί όχι μόνο προσβάλει τις γυναίκες που μίλησαν αλλά και τους γονείς τους λέγοντας πως δεν τις μεγάλωσαν σωστά για να τα καταγγείλουν όλα αυτά 20 χρόνια μετά” ήταν η άποψη της Εβελίνας Νικόλιζα.

“Δεν μπορείς να βγαίνεις να λες τέτοια πράγματα για κάποιες γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν αν και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας” είπε ο Κώστας Τσουρός

Δες το βίντεο

Read More

And More