Βανέσα Αδαμαμοπούλου: «Δεν έχω καμία σχέση με τη θρησκεία, πιστεύω στην ενέργεια του σύμπαντος»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τα επαγγελματικά της, την προσωπική της ζωή, αλλά και για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση και τον γιο τους.

«Το τραγούδι “Σ’ αγαπώ” το αγαπώ πολύ γιατί το τραγουδούσα στον γιο μου όταν ήταν μικρός. Υπάρχουν τραγούδια που έχω πει και τώρα πια δεν με εκφράζουν και υπάρχουν και είδη μουσικής που δεν αντέχω, δεν θα ακολουθήσω την παρέα κάπου που “πονάνε τα αυτιά μου”», είπε αρχικά η Βανέσα Παπαδοπούλου.

Για τη σχέση της με τη θρησκεία η Βανέσα Αδαμοπούλου σημείωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με τη θρησκεία, έτσι όπως οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους το θέμα της θρησκείας. Πιστεύω στην ενέργεια του σύμπαντος και σε κάτι θεϊκό».

Για τον ρόλο της ως μητέρα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είναι μια διαδρομή που μαθαίνεις πράγματα, προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος. Έχει πολύ ενδιαφέρον, είναι δώρο για εμένα ο Ιάσονας. Ο γιος μου είναι 8.5 ετών και όταν τον παίρνει κάποιες μέρες ο πατέρας του απολαμβάνω την ηρεμία του να είμαι μόνη στο σπίτι».

Κλείνοντας η Βανέσα Αδαμοπούλου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Δεν έχω πάρει κανένα μάθημα από την προσωπική μου ζωή, πάω αυτοσχεδιάζοντας. Δεν έχω καμία πεποίθηση για το ανδρικό φύλο, αγαπώ πάρα πολύ τους άντρες. Θεωρώ πολύ σημαντικό την επικοινωνία σε μια σχέση, δεν μπορώ τους λακωνικούς άντρες. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να έχει ο καθένας το σπίτι του και κάποιες φορές να κοιμάστε μαζί. Είναι τριβή η πολύ έντονη επαφή». 

Read More

And More