Βανέσα Αδαμοπούλου: «Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται ανεξάρτητος»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο, Ράνια Θεοδωρακοπούλου. 

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα και τον γιο της, για το φλερτ στη ζωή της αλλά και το ενδεχόμενο της τηλεόρασης.

«Λατρεύω το γιο μου, δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ούτε εκείνος τέλειος γιος. Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται ανεξάρτητος. Στις αρχές της καριέρας μου είχαν γραφτεί διάφορα για έμενα που με ενοχλούσαν. Για να απαντήσω σε κάτι δημόσια, πρέπει να θίγει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπρέπεια μου», είπε αρχικά η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Όσον αφορά στο διαδικτυακό φλερτ, η Βανέσα Αδαμοπούλου σημείωσε: «Τα ποστ μου στα social media αφορούν στα επαγγελματικά μου. Η πολλή πληροφορία με “μπουκώνει”. Δεν απαντάω σε μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο. Το φλερτ είναι κάτι πολύ ωραίο αν και τείνουν να το ποινικοποιήσουν. Έχω μία πολύ καλή σχέση με την αγάπη και να βιώνω έντονα συναισθήματα. Το “σ’ αγαπώ” το λέω εύκολα, δεν είναι για μένα βαρύγδουπη λέξη».

Τέλος η Βανέσα Αδαμοπούλου απάντησε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεόραση λέγοντας: «Η τηλεόραση με ενδιαφέρει πολύ. Εξαρτάται το τι θα έκανα, ανάλογα με το είδος της εκπομπής».

Read More

And More