Βάνια σε Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι: «Είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας»

Τη Βάνια υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαρτίου. Όπως κάθε μεσημέρι, έτσι και σήμερα, οι δυο τους είχαν έναν απολαυστικό διάλογο.

«Τι έγινε Νικόλα; Εγώ είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας» είπε η Βάνια στον Νίκο Μουτσινά. «Δεν σε φοβάμαι, δεν θα χαθείς! Δεν θα αναλάβεις τη ζώνη» ανταπάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν είμαι για Ελλάδα! Θα γίνω international» αποκρίθηκε η Βάνια, και όπως είπε στον παρουσιαστή, μπήκε στο LinkeIn για να βρει δουλειά.

«Αποφάσισα ότι φέτος θα σταματήσω να κάνω δικιά μου εκπομπή. Πολύ πιθανόν κατά 80-90% να μείνω και εκτός τηλεόρασης. Είναι μία δική μου απόφαση την οποία δε νιώθω ότι πρέπει και να την επικοινωνήσω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή ακούστηκε ότι κάτι έγινε με το κανάλι, δεν συμβαίνει τίποτα απ’ όλα αυτά.  Και είναι και μια ωραία ευκαιρία να το ευχαριστήσω το κανάλι γιατί ποτέ δεν μου έχει γίνει καμία σύσταση για οτιδήποτε έχω θελήσει και έχω πει στην εκπομπή» αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς στη χθεσινή εκπομπή και οι δηλώσεις του συζητήθηκαν!

Read More

And More