Βάσια Λόη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση, μετά από 13 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας – «Δεν θέλω να δουλέψω ξανά»

Η Βάσια Λόη αποφάσισε πριν 13 ολόκληρα χρόνια να κλείσει την επιτυχημένη πορεία της στην τηλεόραση και να αφιερωθεί πλήρως στην οικογένεια που απέκτησε με τον σύζυγό της και εφοπλιστή, Νίκο Μαδιά. Η πρώην παρουσιάστρια συμμετείχε σε σειρά μεσημεριανών εκπομπών τη δεκαετία 2000-2010, με τελευταία το «Μεσημεριανό Express» στο Alter (2009-2011).

13 χρόνια μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Βάσια Λόη σε σπάνια κοσμική της έξοδο το βράδυ του Σαββάτου (10/2) και της ζήτησαν μία δήλωση αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά σε κάποιο τηλεοπτικό project.

«Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τα παιδάκια μου, μεγαλώνω τους γιους μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη», απαντά η Βάσια Λόη, υπογραμμίζοντας πως έχει κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο για την ίδια.

«Είχαν γίνει κατά καιρούς πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά ήμουν κατηγορηματική. Δεν θέλω να δουλέψω ξανά», κατέληξε η Βάσια Λόη.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή I Love ΣουΚου

Read More

And More