Βάσια Παναγοπούλου: «Έχω φάει λάσπη με το κιλό, με τον καιρό άρχισα να γίνομαι πιο δυνατή»

Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα, με αφορμή τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς

Η Βάσια Παναγοπούλου, εκτός από τον ρόλο της στη σειρά του Mega, αναφέρθηκε στις σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή της αλλά και τα ψέματα που την πλήγωσαν.

«Δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να πουν ψέματα. Είτε είναι γάμος είτε σχέση πρέπει να είμαστε μαζί, γιατί είναι η αληθινή μας επιλογή», είπε η Βάσια Παναγοπούλου.

Ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που είμαι μαζί σου και κοιτάω αλλού τότε κάτι δεν πάει καλά με μας, κάτι δεν με καλύπτει. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Ήμουν ειλικρινής και το έχω πληρώσει. Είμαι καλά με τη συνείδησή μου και δεν έχω πειράξει σκόπιμα ποτέ κανέναν», παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός.

Όσο για τις κριτικές που έχει δεχτεί στην πορεία της: «Έχω ακούσει τέρατα», παραδέχτηκε και συνέχισε: «Έχω φάει πολλή λάσπη, με το κιλό. Όταν ξεκίνησα στενοχωριόμουν πάρα πολύ, τα έπαιρνα όλα πολύ κατάκαρδα. Με τον καιρό άρχισα να γίνομαι πιο δυνατή. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από όλο τον κόσμο να έχει την καλύτερη ιδέα για εμάς», είπε στο Mega η Βάσια Παναγοπούλου.

Read More

And More