Βάσια Παναγοπούλου: Η Γη της Ελιάς, το spoiler για τη σειρά και η μητρότητα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Παρασκευή 10/6 η Βάσια Παναγοπούλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός όπου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά, ενώ αποκάλυψη και μια εξέλιξη των επόμενων επεισοδίων.

«Είναι σημαντικό ότι βρεθήκαμε με ανθρώπους που αγαπώ και εμπιστεύομαι τηλεοπτικά, αλλιώς δε θα το έκανα. Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που έχεις ‘χορτάσει’. Η τηλεόραση μου έδωσε την αναγνωσιμότητα, είναι σημαντικό κεφάλαιο αλλά δεν είχα ποτέ την αγωνία να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά ανέφερε: «Η Ασπασία δεν έχει παρελθόν περίεργο. Είναι γυναίκα και σύζυγος του παλιού καιρού που με τίποτα δε διέλυαν το σπίτι τους. Δεν ξέρει το παρελθόν του Δημοσθένη και έχει τον δικό της τρόπο να περνάει αυτό που θέλει χωρίς καυγάδες. Είναι ο άνθρωπος που είναι αλληλέγγυος με τις γυναίκες και υποστηρίζει την Αρετή».

Η Βάσια Παναγοπούλου έκανε και ένα μικρό spoiler για τη σειρά λέγοντας: «Κάποια στιγμή η Αρετή θα ακολουθήσει τη συμβουλή της Ασπασίας και για να κρατήσει τον γιο της θα πάθει ένα ψεύτικο έμφραγμα. Είναι από τα πράγματα που θα δούμε αυτές τις δύο μαζί να σκαρώνουν».

Όσον αφορά τον ρόλο της μητρότητας και τα παιδιά της, η Βάσια Παναγοπούλου εξομολογήθηκε: «Θα μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα παιδιά. Έτυχε και δεν προχώρησαν οι σχέσεις μου. Αγαπώ τα παιδιά με τρέλα. Ποτέ μου δεν ένιωσα κουρασμένη με τα παιδιά».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρεται και στις δυσκολίες που έχει βιώσει, τονίζοντας:

«Αν εμείς δε μας αγαπάμε, εμείς δε μας φροντίζουμε, δε θα το κάνει κανείς».

Read More

And More