Βασίλειος Κωστέτσος: «Αυτοί βλέπουν αλλιώς τη γυναίκα απ’ ότι εμείς» – Η απάντηση μετά την ανάρτηση για το έγκλημα στην Κω

Αντιδράσεις μετά την ανάρτηση που έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος για το έγκλημα με θύμα την 27χρονη στην Κω.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δίνει τη δική του εκδοχή για το πώς έγινε η δολοφονία της 27χρονης από τον Μπαγκλαντεσιανό, μιλώντας στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

«Όπως είχε διαβάσει, είχε συμβεί ένα ατύχημα στην Αναστάζια στο χέρι της και όταν ξαφνικά σημαδεύεσαι και καταστρέφεται ένα κομμάτι της ομορφιάς σου, αυτό είναι άσχημο. Προφανώς είχε πιει και ήθελε να ξεχάσει το πρόβλημα που την απασχολούσε και δεν νομίζω πως της ήταν άγνωστος. 

Εκεί που πίνανε και τα τσιγάρα και όπως ήταν μεθυσμένοι μπορεί – όπως εγώ σκέφτομαι – να μπήκε και ο φίλος του μέσα και την είδε γυμνή με τον άλλον και θα ήθελε να συμμετέχει κι αυτός. Έτσι μπορεί να έγινε η εμπλοκή και να την στραγγαλίσανε. Αυτή είναι μια θεωρία δική μου, μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα», ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος για τα δικά του συμπεράσματα.

Και σχολίασε: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλη θρησκεία και βλέπουν τελείως διαφορετικά τη γυναίκα, απ’ ότι την βλέπουμε εμείς ως Χριστιανοί. Κάποιος που είναι στερημένος και δεν υπολογίζει, είναι πιο επικίνδυνο από το πως θα ήταν ένας Χριστιανός – Έλληνας», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Μου έγραψαν πολλοί ότι έχουμε και Έλληνες που βιάζουν και γυναικοκτονούν, όπως η υπόθεση του Μπάμπη (Αναγνωστόπουλου). Μη συγκρίνουμε, είναι ασύγκριτα. Η υπόθεση του πιλότου ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο», ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Read More

And More