Βασίλειος Κωστέτσος: Περιγράφει στην κάμερα τα δευτερόλεπτα τρόμου της επίθεσης στο Σύνταγμα

Θύμα επίθεσης έπεσε ο γνωστός σχεδιαστής, Βασίλειος Κωστέτσος μαζί με φιλικό του πρόσωπο στο κέντρο της Αθήνας.

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Αυγούστου, ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκαν στον σχεδιαστή και στον φίλο του, με σκοπό να τους ληστέψουν.

Οι δυο τους στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, αντέδρασαν αμέσως, σε δευτερόλεπτα όμως δέχτηκαν άγρια επίθεση με σκοπό να οδηγηθούν αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος στον ANT1

«Πάω να κατέβω τα σκαλιά του Συντάγματος και νιώθω κάποιον να με πιάνει από τον ώμο, πρέπει να ήταν γύρω στα 16-17 ετών, ο οποίος μου κάνει: “Έλα bro τι κάνεις; Κάτσε λίγο” Και βλέπω ξαφνικά το μπουλούκι να μαζεύεται, ένα μπουκάλι να μου έρχεται στο κεφάλι. Με το που μου ήρθε στο κεφάλι, χάνω την ισορροπία μου και πέφτω κάτω στο πλατύσκαλο με τα μούτρα κάτω.

Ακούω ουρλιαχτά πάνω να φωνάζουν την αστυνομία. Βλέπω μια “βόμβα” τον φίλο μου ο οποίος είναι 90 κιλά, να τον πετάνε και να φεύγει από το δεύτερο σκαλί και να προσγειώνεται δίπλα μου», περιέγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος για την επίθεση.

«Του κάνανε 16 ράμματα, έκανα ακτινογραφίες εγώ και έχω μια μικρή φλάση στον αυχένα και έναν πόνο στη μέση μου και στον γοφό μου από το πέσιμο. Του φίλου μου όμως τον χαράκωσαν με στιλέτο στο πρόσωπο και έχει κατάγμα και στη μέση», ανέφερε στην κάμερα του ANT1.

Read More

And More