Βασίλειος Κωστέτσος: «Θεωρώ ότι το πρόβλημα των πολιτικών είναι η ομοφυλοφιλία και όχι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» και μίλησε για το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο σχεδιαστής ρούχων υψηλής ραπτικής τοποθετήθηκε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και για τις αντιδράσεις της κοινωνίας αλλά και στελεχών των κομμάτων για αυτή την πρωτοβουλία.

«Έτσι έπρεπε να γίνει, υποκειμενικά και αντικειμενικά. Είναι ένα θέμα που απασχόλει την κοινωνία μας που πρέπει να καλυφθεί νομικά και είναι κάτι παγκόσμιο. Δεν μπορεί να μην είναι στην Ελλάδα. Αυτό που έχω δει και που ακούω, και δη από πολιτικούς που έχουν εκλεγεί από τους πολίτες, βλέπω ότι το πρόβλημα των πολιτικών είναι η ομοφυλοφιλία και όχι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Και γενικά στην κοινωνία υπάρχει μία επανάσταση στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, το οποίο δεν έχει λυθεί ακόμα», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στο θέμα της παρένθετης μητέρας ανέφερε: «το να κάνεις παιδί με παρένθετη μητέρα σημαίνει ότι πρέπει να έχεις κάποια λεφτά. Θα πηγαίνουν θα κάνουν παιδιά στο εξωτερικό, θα τα εισάγουν στην Ελλάδα».

 

Στη συνέχεια ο κ. Κωστέτσος τοποθετήθηκε αναφορικά με την αντίδραση μερίδας ανθρώπων για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Είναι τραγικό το να με ενοχλεί τι θα κάνει ο συνάνθρωπος μου. τους ενοχλεί η διαφορετικότητα, πολεμούν την διαφορετικότητα. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα κρύβουν την διαφορετικότητά τους. Πρέπει να τελειώσουν αυτά τα στερεότυπα. Εμένα η μητέρα μου με μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Υπάρχουν μητέρες που δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη και το έχουμε δει. Θα μπορούσα να μεταφέρω την αγάπη μου σε ένα παιδί. Το παιδί μου όμως δεν θα μπει στην κρεβατοκάμαρά μου, όπως εγώ δεν μπήκα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας οι ομοφυλόφιλοι. Δεν αφορά στην εκκλησιά αυτό, είναι νομικό», τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Read More

And More