Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μου, έγιναν κάποιες διεργασίες»

Για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Βασιλική Ανδρίτσου στον Άρη Καβατζίκη και στο «Πάμε Δανάη».

«Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή, ήταν κάτι για το οποίο προσπαθήσαμε για να γίνει.

Το ξέραμε πως θα αλλάξει η ζωή μας, είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ το παιδί, αναγκαστικά θα πάνε πίσω πράγματα από τη δουλειά μου, αλλά αυτό δε με πτοεί, ούτε με αγχώνει», ανέφερε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου. 

Σε ερώτηση για το διάστημα που αποστασιοποιήθηκε από τη δουλειά της προκειμένου να αφιερωθεί στην προσωπική της ζωή, η γνωστή ηθοποιός απάντησε πως χρειάστηκε αρκετός χρόνος και μια προσωπική διαδρομή μέχρι να έρθει η εγκυμοσύνη της. 

«Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας, έγιναν κάποιες διεργασίες, είναι μια προσωπική διαδρομή που θέλει τον απόλυτο σεβασμό μια γυναίκα. Ας μην τα παρατήσει εύκολα εάν επιθυμεί το παιδί, εάν πάλι σταματήσει τις διαδικασίες, να είναι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσει», είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική Ανδρίτσου.

Όσο για τα δημοσιεύματα μετά τη γέννηση της κόρης της: «Όταν έβλεπα τους τίτλους: “έγινε μαμά στα 46 της”, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα. Το πότε γίνεται μάνα μια γυναίκα είναι θέμα μιας άλλης δεκαετίας», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου. 

Read More

And More