Βασιλική Ανδρίτσου: Ο υπέρηχος για το φύλο του μωρού και ο χαρακτηρισμός της «αυστηρής»

Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show.

Μιλώντας για την μητρότητα και την ζωή δίπλα στην οικογένειά της, η ηθοποιός περιέγραψε την στιγμή που κατά την εγκυμοσύνη της, ενημερώθηκε πως θα αποκτήσει κόρη.

«Όταν κάναμε τον υπέρηχο μάθαμε το φύλο του παιδιού εγώ ήμουν σίγουρο ότι θα έκανα γιο – για κάποιον λόγο το πίστευα από πάντα-  αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό. Έτσι αφού το ένιωθα τόσο έντονα ήμουν σίγουρη, ο σύζυγός μου ήταν σίγουρος ότι θα ήταν κορίτσι. Όταν πήγαμε και μας είπε ο γιατρός ότι βλέπει κοριτσάκι ο άνδρας μου χάρηκε κι εγώ είπα. “Ε, βέβαια κορίτσι, μα πώς μου είχε κάτσει ότι θα ήταν αγόρι, μα φυσικά κορίτσι θα έχω”. Ξαφνικά με κούμπωσε και αν δεις την κόρη μου είναι κοράκλα», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Για τον χαρακτηρισμό της «αυστηρής» ο οποίος προέκυψε μέσα από τους ρόλους της στις περισσότερες σειρές, η Βασιλική Ανδρίτσου σχολίασε: «Είμαι αυστηρή και το ξέρω. Τα αυτονόητα, θέλω να γίνονται. Όταν το αυτονόητο πρέπει να το εξηγήσεις ή πρέπει να πεις πάνω στη δουλειά, “ρε παιδιά γιατί δεν έγινε αυτό;” Εκεί λίγο τα χάνω γιατί ήταν το αυτονόητο. Μπορεί και ο τρόπος έκφρασής μου να ήταν λίγο πιο τσιμπημένος τώρα έχω μαλακώσει λίγο», παραδέχτηκε η ηθοποιός καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Read More

And More