Βασιλική Ανδρίτσου: «Πάλεψα πολύ για να γίνω μητέρα»

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε τη Δευτέρα 19/9 η Βασιλική Ανδρίτσου.

Η γνωστή ηθοποιός που φέτος θα συμμετέχει στη σειρά Εκτός Υπηρεσίας, η οποία κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ANT1 στις 21:00, μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την επιλογή της να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

«Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Ήταν όλα προσχεδιασμένα και όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος δεν το πίστευα. Δεν έβαλα τα κλάματα και ομολογώ πως και όταν μου την έδωσε ο γιατρός στην αγκαλιά μου δεν έκλαψα. Την ώρα που την είδα πρώτη φορά, δεν πίστευα ότι αυτό το πλάσμα ήταν μέσα μου», είπε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου. 

Και συνέχισε: «Εγώ επειδή έκανα παιδί σε μεγάλη ηλικία, γίνονται κάποιες διαδικασίες όταν θες να κάνεις παιδί σε μεγάλη ηλικία. Για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη περίοδος, ακόμα και όταν ξεκίνησα τις διαδικασίες που έπρεπε, οι οποίες είναι λίγο περίεργες. Κάθε μέρα κάνεις ένα πρόγραμμα, παίρνεις τις ενέσεις σου, πρέπει να είσαι συνεπείς σε ένα πρόγραμμα. Η διαδικασία δεν πέτυχε με την πρώτη αλλά δεν χρειάστηκε να την κάνω πολλές φόρες». 

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια για την επιλογή της να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία, η Βασιλική Ανδρίτσου ανέφερε: «Δεν ήρθε ποτέ κάποιος μπροστά μου να μου πει ή να γράψει αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι έγινε μανούλα σε μεγάλη ηλικία. Προφανώς και θα σχολίαζαν τι θέλει αυτή και κάνει παιδί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά δεν με ενδιαφέρει». 

Read More

And More