Βασίλης Δημάκης: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα για τη σχέση του με την Ερασμία Μάνου – «Δε μπορεί να ξέρει»

Τη δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα που είπε ότι ενδεχομένως η σχέση του με την Ερασμια Μάνου να μην ήταν κανονική έδωσε ο Βασίλης Δημάκης μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και στη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου.

«Προφανώς και είχαμε κανονική σχέση με την Ερασμία, γιατί αν δεν ήταν κανονική σχέση, ούτε καν θα βρισκόμασταν, ούτε καν θα είχαμε συνάψει όλο αυτό το θέμα. Δε ξέρω τώρα τι λέει ο καθένας, γιατί τώρα αυτό που είπε ο κύριος Λιάγκας… δε μπορεί να ξέρει ο κύριος Λιάγκας, ούτε εμείς μπορούμε να πούμε παραπάνω πράγματα.

Είχαμε κανονικότατη σχέση, όσο κανονικότατη δε μπορεί να φανταστεί κανείς. Και στην τελική, ήξερε που με άφηνε η Ερασμία κάθε φορά που ερχόταν εδώ, με άφηνε σε ασφαλή χέρια, δε θα έφευγα να της κάνω καμία… αυτό» ξεκαθάρισε ο Βασίλης Δημάκης,

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Δημάκης αποκάλυψε πως διαχειρίζεται τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου αλλά και τη σχέση που έχει με την πρώην πεθερά του, Σοφία Βόσσου.

«Προσπαθώ να είμαι καλά γιατί όπως και να έχει, είναι ένας άνθρωπος που ήμασταν 2,5 χρόνια συνεχόμενα μαζί και προφανώς σου λείπει ο άνθρωπος πρώτα απ’ όλα, και τα συναισθήματα και όλα προφανώς αλλά είναι κάτι που είναι διαχειρίσιμο. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να είναι διαχειρίσιμο. Και η πρώην πεθερά μου, Σοφία Βόσσου, τιμώ την πεθερά μου. Μου χάρισε πολλά ρούχα, πράγματα, και όλα όσα είχα ανάγκη.

Είναι σαν μάνα μου, βγήκε και μου ψώνισε, να μου πάρει για τα Χριστούγεννα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου. Εύχομαι κι εγώ από τη πλευρά μου να είναι πάντα καλά γιατί μου στάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» είπε.

Read More

And More