Βασίλης Δημάκης: «Έχουν παρέμβει τρίτα άτομα με την άποψή τους» – Τι αποκαλύπτει για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου

Έλυσαν το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει ο Βασίλης Δημάκης και η Ερασμία Μάνου.

Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού και η κόρη της Σοφίας Βόσσου ολοκλήρωσαν και επίσημα την σχέση τους, με τον Βασίλη Δημάκη να αποκαλύπτει περισσότερα στο «Πρωινό ΣουΣού» και τη Χαρά Μπουτσικάκη. 

«Είμαι πιο ανάλαφρος. Φαίνομαι στεναχωρημένος; Θα με στεναχωρούσε αν γινόταν κάτι σε άλλες συνθήκες. Από την στιγμή που δεν υπήρξε επικοινωνία για μεγάλο διάστημα από την ίδια, χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, σε εμένα, οτιδήποτε είχα μέσα μου πάγωσε», είπε αρχικά ο Βασίλης Δημάκης. 

Όσο για το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, ο Βασίλης Δημάκης είπε: «Για μένα υπήρξε στη ζωή μου και είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν ξέρω αν θα το ανοίξω ποτέ ξανά. Ούτε μία στο τετράκις δεν σκέφτομαι την επανασύνδεση».

Όσο για το τέλος της σχέσης τους, ο Βασίλης Δημάκης δήλωσε στο OPEN: «Μιλούσαμε κανονικά και ξαφνικά έκοψε κάθε επαφή. Με είχε μπλοκάρει στα πάντα. Πιστεύω ότι έχουν παρέμβει τρίτα άτομα με την άποψή τους και την πίεσή τους».

Read More

And More