Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Προσωπικός ο λόγος του χωρισμού, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου έκανε δηλώσεις η Ερασμία Μάνου, λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Δημάκη.

Σχετικά με το αν συγκαταλέγει τον Βασίλη Δημάκη στις μεγάλες αγάπες της, η Ερασμία Μάνου απάντησε: «Δεν γίνεται μια σχέση να μην σου αφήσει τίποτα. Ο καθένας μπορεί να περνάει το ζόρι του και να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Σε έναν χωρισμό και οι δύο γνωρίζουν γιατί χώρισαν, έχουμε φταίξει και οι δύο σε αυτή την ιστορία. Είναι μια δύσκολη στιγμή και για εκείνον και για εμένα. Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, είναι μια κατάσταση η οποία έχει λήξη».

Σε επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα με τον Βασίλη Δημάκη, ο ίδιος απάντησε εκ νέου για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου λέγοντας: «Το ότι αποφασίσαμε να χωρίσουμε δεν σημαίνει ότι δεν αγαπιόμαστε. Από τη δική μου πλευρά υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που με έχουν επηρεάσει. Δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνη και αν ποτέ αφήνω καμία αιχμή λόγω εγωισμού και ζητάω συγγνώμη από την Ερασμία. Ζήσαμε υπέροχες στιγμές, δεν έχω να θυμάμαι τίποτα κακό». 

«Ο λόγος που χωρίσαμε είναι προσωπικός και αφού δεν θέλει η Ερασμία και εγώ να τον ανοίξουμε, δεν θα τον ανοίξουμε. Όσο είμαστε εδώ δεν υπάρχει το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Τώρα από εκεί και έπειτα δεν είμαι απόλυτος σε αυτό», κατέληξε ο Βασίλης Δημάκης. 

Read More

And More