Βασίλης Γκουρούσης: Απαντά για την εξωσυζυγική σχέση που του «χρέωσαν» – «Τα λαμόγια έλεγαν στην Τέτα ψέματα»

Στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 10/6 ο Βασίλης Γκουρούσης, μετά την αποφυλάκισή του για την υπόθεση του ριφιφί των τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό.

Ο θεατρικός παραγωγός ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και για την εξωσυζυγική σχέση που του «χρέωσαν».

«Μου τα έχουν διαλύσει όλα. Με τα ψέματα που λέγανε, με τις γυναίκες που μου χρέωσαν. Δεν ισχύει αυτό με την εξωσυζυγική σχέση. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η γυναίκα, έχω την κατάθεσή της εδώ. Ήταν η κόντρα και η ίντριγκα που ήθελε να κάνει η αστυνομία για την προσωπική μου ζωή. Σε μένα και τη γυναίκα μου. Έτσι ώστε αν έχω κάνει κάτι, να το πει η γυναίκα μου. Ήταν συνεργάτιδά μου αυτή η γυναίκα τρία χρόνια. Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, είναι όλα ψέματα» είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Τέτα Καμπουρέλη, με την οποία όπως αποκάλυψε ζουν σε διαφορετικά σπίτια. «Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Δεν μένουμε μαζί. Έχουμε μία χαρά επικοινωνία, καθημερινά. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Το τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει ο καθένας δεν με νοιάζει καθόλου. Βγαίνουν τώρα και μου χρεώνουν ότι ήμουν με 25άρες, με 30άρες… Έρχεσαι εσύ και μου λες ότι έμαθες. Ποιος στο είπε; Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα. Πήγαιναν και της έλεγαν ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Με στήριξε η Τέτα, ήταν κολόνα. Ήθελαν να αποδομήσουν κάτι από την Τέτα» συνέχισε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164