Βασίλης Γκουρούσης: Έξαλλος με δημοσίευμα που τον θέλει να παντρεύτηκε – «Ποτέ δεν έγινε αυτό και θα κάνω μηνύσεις»

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso κάνει λόγο ότι ο Βασίλης Γκουρούσης παντρεύτηκε μυστικά μία 49χρονη γυναίκα, η οποία είναι ενδυματολόγος.

Ο πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη μίλησε τηλεφωνικά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το ρεποτάζ, το οποίο όπως τόνισε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Γκουρούσης σημείωσε: «Όλο είναι ένα μύθευμα. Εγώ με αυτήν τη γυναίκα μπορεί να είμαι, μπορεί και να μην είμαι. Θέλω να είμαι, αν θέλει κι εκείνη. Υπάρχει ένα χάσμα γι’ αυτό, θα το κανονίσουμε εγώ με εκείνη. Αλλά το να γράφουν ότι παντρεύτηκα κρυφά… Αυτός ο δημοσιογράφος, αν λέγεται δημοσιογράφος, θα μηνυθεί όπως κι όλοι όσοι παίξουν την είδηση. Είναι ψέμα, έχω αναστατωθεί τόσο πολύ».

«Έπρεπε να διασταυρωθεί αν έχω παντρευτεί ή όχι. Κι επίσης δημοσιεύονται φωτογραφίες μου, χαρακτηρίζοντάς με ως mr ριφιφί; Δεν ξέρει ότι έχει βγει βούλευμα για εμένα; Δεν ξέρει ότι έχω βγει με διάταξη του ανακριτή; Όλο με ενόχλησε. Έχουν ψύχωση με αυτή τη γυναίκα. Οι πληροφορίες αυτές βγαίνουν από άτομο που δε μπορεί να γεμίσει τα κενά του με αυτόν τον άνθρωπο που έχει βρει, και κατά πάσα πιθανότητα δημιουργεί προβλήματα. Ας μην πούμε ονόματα. Και ο νοών νοείτω», πρόσθεσε ο Βασίλης Γκουρούσης στον Alpha.

Read More

And More