Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Είναι προσωπικά θέματα αυτά, σας παρακαλώ σεβαστείτε το»

Τον Βασίλη Γκουρούση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 27/5.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη πήγε να επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Χριστού στα Σπάτα και εκεί τον συνάντησε η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα, η οποία τον ρώτησε για την αποφυλάκισή του αλλά και για τη σχέση με την Τέτα Καμπουρέλη.

Ήρθα να προσκυνήσω, νιώθω ελεύθερος άνθρωπος, είμαι μια χαρά. Όταν αποφυλακίστηκα πήγα να δω την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τα παιδιά μου, όλους. 

Σχετικά με το αν σκέφτηκε να πάρει διαζύγιο από την Τέτα Καμπουρέλη για όσο χρόνο παρέμεινε στη φυλακή, ο Βασίλης Γκουρούσης δήλωσε: «Τα προσωπικά δεν έχουν καμία σχέση αυτή τη στιγμή. Εγώ περνάω μια προσωπική περιπέτεια, στην οποία πρέπει να αποκαταστήσω το όνομά μου, σε όλο αυτό που μου έχει συμβεί. Αποπερατώθηκε σήμερα η ανάκριση, έκλεισε αυτός ο κύκλος για να μην ακούγονται διάφορα πράγματα. Βήμα – βήμα προχωράω προς τη δικαίωση».

«Εννοείται ότι μιλούσα με την οικογένειά μου, γιατί να μην μιλάω; Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα και υπάρχει λόγος. Δεν θέλω να το συζητήσω, είναι προσωπικά θέματα αυτά, σας παρακαλώ πολύ! Σεβαστείτε ότι είναι προσωπικά, από ποιο κανάλι είστε;», συνέχισε με ένταση ο Βασίλης Γκουρούσης.

Read More

And More