Βασίλης Γκουρούσης: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά την αίτηση διαζυγίου από την Τέτα Καμπουρέλη

Ο Βασίλης Γκουρούσης μπορεί να αποφυλακίστηκε μετά από 14 μήνες, όμως ότι τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο για εκείνον και τη σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, η Τέτα Καμπουρέλη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ανακοίνωσε και επίσημα ότι χωρίζει από τον επί σειρά ετών σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Φαίη Φώτου συνάντησε τον Βασίλη Γκουρούση το πρωί της Παρασκευής 1/7, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά την κατάθεση του διαζυγίου, ενώ έριξε τα «καρφιά» του για την προσωπική ζωή της Τέτας Καμπουρέλη.

«Δεν έχω να πω κάτι για αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει αντίδραση, δύο άνθρωποι που χωρίζουν είμαστε, δεν είναι κακό. Είμαστε μια χαρά και με τα παιδιά μου. Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι για την αγωγή του διαζυγίου, μπορείτε να πάρετε τα λεγόμενα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Νίκου Γεωργιάδη, είναι ευνόητο τι έχει γίνει, φάνηκε ο λόγος», δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Και συνέχισε: «Η Τέτα αυτό κάνει μια ζωή, προχωράει τη ζωή της. Για την δική μου προσωπική ζωή δεν υπάρχουν αντίστοιχα δημοσιεύματα». 

Να αναφέρουμε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου την Πέμπτη 30/6 μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα αποκάλυψε: «Νομίζω πια, εφόσον έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, ότι μπορούμε να πούμε ότι η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Υπάρχει ένας νέος άνθρωπος που την κάνε να χαμογελά ξανά μετά από πολύ καιρό».

Read More

And More